Amsterdam Oud Zuid


GVB werkt aan rails Ferdinand Bolstraat en Albert Cuypstraat

GVB zorgt voor openbaar vervoer in Amsterdam. Groot en dagelijks onderhoud hoort daarbij. Zo ook de werkzaamheden aan de rails op de Ferdinand Bolstraat en de Albert Cuypstraat Het werk brengt voor de omgeving helaas overlast met zich mee in de vorm van omleidingen en geluidshinder.

Werkzaamheden Ferdinand Bolstraat (ter hoogte van Quellijnstraat)

Van dinsdag 6 mei op dinsdag 7 mei wordt er gewerkt aan de rails op de Ferdinand Bolstraat (ter hoogte van de Quellijnstraat). De werkzaamheden zijn dagelijks van 07.30 tot 16.00 uur. In de avond en nacht van 7 op 8 mei van 20.00 tot 05.00 uur worden de werkzaamheden afgerond.

Werkzaamheden Albert Cuypstraat (ter hoogte van Frans Halsstraat)

Op dinsdagavond 6 mei vanaf 20.00 tot 05.00 uur vinden er werkzaamheden aan de rails plaats op de Albert Cuypstraat ter hoogte van de Frans Halsstraat.

Informatie

Voor algemene informatie over het werk van het GVB kunt u terecht bij onze Klantenservice, tel. 0900-8011 (lokaal tarief) of via de website: www.gvb.nl.

Een volledig overzicht van werkzaamheden aan de weg, verkeersomleidingen en openbaar vervoeromleidingen in Amsterdam vindt u via www.bereikbaaramsterdam.nl, AT5 Verkeer en op AT5 Teletekst.