Gemeente Eemnes

Persberichten

Uitreiking Eemnesser Koeientrofee en het Eemnesser Koetje

Dat gebeurt tijdens de sport en vrijwilligersavond, waarvoor alle verenigingen en vrijwilligers in Eemnes zijn uitgenodigd.

Tijdens deze avond worden sporters en vrijwilligers in de schijnwerpers gezet voor hun maatschappelijke bijdrage of op sportief gebied. Een sportieve prestatie of een organisatorische bijdrage staan hierbij centraal. Zowel volwassenen als jongeren maken kans op één van de trofeeën! Volwassenen komen in aanmerking voor de Eemnesser Koeien Trofee, jongeren maken kans op het Eemnesser Koetje. In samenwerking met het gemeentebestuur zullen de trofeeën uitgereikt worden.

Hoe kan ik iemand opgeven?
Zonder kandidaten natuurlijk geen uitreiking! Weet jij iemand die het verdiend om in de schijnwerpers te staan voor zijn of haar bijdrage? Stuur dan een brief of mail met een duidelijke motivatie onder vermelding van kandidaatstelling Koeientrofee. Tot eind juni 2008 is het mogelijk personen op te geven. Verenigingen en vrijwilligersorganisatie ontvangen eind april een gezamenlijke brief van de gemeente en het Comité Eemnesser Koeientroffe, met daarbij een formulier om kandidaten aan te melden.

(Gepubliceerd 28-04-2008, laatst gewijzigd 06-05-2008)