Nederlandse Kano Bond


6 mei 2008

Kinderen kiezen Hart voor Sport bij KV De Windhappers

Voor het vierde jaar doet de kanovereniging De Windhappers mee aan de landelijke actie Kies Hart voor Sport¸ van het
jeugdsportstimuleringsproject.
Elk jaar kiezen meer kinderen voor een kennismaking met de kanosport. Onder leiding van Casper van Kalmthout en Roy Hopmans geassisteerd door 9 leden¸ hebben dit jaar 28 kinderen deelgenomen. Afgelopen zaterdag was de laatste peddel-les.
Vier zaterdagen hebben de 28 schoolgaande kinderen geoefend bij het clubhuis op de Wennetjessloot achter de Uithof. Eerst kano varen¸ toen kanopolo en als afsluiting brandingvaren. Er werd gekozen voor de locatie Vloed Kanosport in Hoek van Holland waar alle deelnemertjes in een sit-on-top kano in de branding mochten varen. Het was een zeer geslaagde dag en de kinderen waren superenthousiast. Elke woensdagavond om 19.00 uur tot onze Open Dag mogen zij bij ons komen kanoën. Op zondag 18 mei(vanaf 13.00 uur) is er Open Dag bij de KV Windhappers¸ willen zij daarna blijven kanoën dan moeten ze lid worden van de vereniging.
Al bijna 50 jaar biedt de kanovereniging De Windhappers: toervaren¸ kanopolo¸ brandingvaren en voor de gevorderden wildwatervaren en zeekanoën. Volgend jaar viert de vereniging dan ook het lustrumjaar.

Dus: tot ziens bij De Windhappers

NKB Bondsbureau
Postbus 2656
3430 GB Nieuwegein
030 7513750 / info@nkb.nl
Copyright