Gemeente Lelystad

Maak een foto van uw mooiste plek in de stad

Lelystad doet mee met de nationale groencompetitie Entente Florale, samen met acht andere gemeenten. Allerlei onderdelen van het groene en natuurrijke Lelystad worden beoordeeld door een vakkundige jury. Voor de jurering is maar een beperkte tijd beschikbaar. Dat betekent dat de jury niet heel Lelystad kan bekijken en natuurlijk is dat jammer. U, als bewoner, kunt daar wat aan doen.

Mooiste plekje

Graag nodigen we u, als bewoner van Lelystad uit om een foto te maken van wat u het mooiste plekje in uw woonomgeving en in Lelystad vindt. Het is geen wedstrijd, het gaat dus niet om de allermooiste fotos. Wel moet de foto een redelijke kwaliteit bezitten: bewogen beelden en fotos waar mensen voor de helft op staan hoeven niet ingezonden te worden.

Vermelding

Verder is het minimum formaat 13 x 18 cm, uitvoering mag in kleur of zwart-wit. Zet op iedere foto uw naam en adres én de plaats waar hij genomen is. Het hoeft niet persé een foto te zijn die in 2008 gemaakt is, ook mag hij genomen zijn in een ander seizoen. U ziet het, u heeft alle vrijheid!

Wat gebeurt er met uw foto(s)?

Van de fotos wordt een eenvoudige tentoonstelling ingericht waar niet alleen andere inwoners kunnen zien wat uw favoriete plekje is maar ook de jury van Entente Florale kan zien dat u, als bewoner, groen en natuurrijk Lelystad waardeert. Het is mogelijk dat enkele fotos gebruikt worden als illustratie van informatiemateriaal. In dat geval wordt de naam van de inzender vermeld.

Hoewel het niet in eerste instantie om de mooiste foto gaat zijn er wel prijzen beschikbaar. Het aantal uit te reiken cadeaubonnen hangt af van het aantal ingezonden fotos. De prijzen worden uitgereikt op de dag van de jurering door een van de juryleden.

Opsturen

Stuur uw fotos naar pa.kouwenhoven@lelystad.nl of per post aan: Gemeente Lelystad, ter attentie van Peter Kouwenhoven, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. U kunt ze ook afgeven aan de publieksbalie van het Stadhuis.

---