Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Horecabeleid Veranda

U kunt tot 21 mei reageren op de conceptnotitie "Beleidslijnen voor de horeca in de deelgemeente IJsselmonde 2008-2011" vwb de Veranda.

Op 25 maart 2008 heeft de deelgemeente een inspraakbijeenkomst voor bewoners en ondernemers georganiseerd over wijzigingen in het Horecabeleid.

Onderwerp van inspraak was de conceptnotitie "Beleidslijnen voor de horeca in de deelgemeente IJsselmonde 2008-2011". In deze notitie staat - kort gezegd - per gebied van de deelgemeente aangeven welke ontwikkelingen op horecagebied worden toegestaan.

Op het moment van de inspraak was in de conceptnotitie nog geen beleid vervat voor het gebied de Veranda. Reden hiervoor was dat het dagelijks bestuur zich nog nader zou beraden over de gewenste ontwikkelingen op horecagebied op de Veranda.

Inmiddels heeft het dagelijks bestuur besloten het bestaande beleid voort te zetten en dit op te nemen in de conceptnotitie "Beleidslijnen voor de horeca in de deelgemeente IJsselmonde 2008-2011". Dit betekent dat ruimte blijft voor ontwikkeling van horecavoorzieningen, terwijl een horecavoorziening met nachtopenstelling niet gewenst is.

Zoals ondermeer tijdens de inspraakbijeenkomst op 25 maart is aangegeven, biedt het dagelijks bestuur u de mogelijkheid om inspraak uit te oefenen op het voorgestelde beleid voor de Veranda.

Uw reactie op het voorgestelde beleid kunt u schriftelijk zenden aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente IJsselmonde, Postbus 9044, 3007 AA Rotterdam. Uw reactie moet dan vóór 21 mei aanstaande binnen zijn. U kunt ook een afspraak maken voor het mondeling geven van een reactie. Tijdens kantooruren kunt u hiervoor telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 010 - 479 82 14.

Het concept horecabeleid ligt tijdens werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur ter inzage bij het informatiecentrum van de deelgemeente IJsselmonde aan Groene tuin 317. U kunt ook een exemplaar opvragen via eerdergenoemd telefoonnummer of per e-mail
(john.karreman@ijsselmonde.rotterdam.nl).