Gemeente Etten-Leur

Wervingscampagne trainees van start

Wervingscampagne trainees van start

"Vijftien werkgevers in één trainerschap. Welke kies jij?" Met die slogan is op 22 april de wervingscampagne gelanceerd waarmee provincie Noord-Brabant, het waterschap Aa en Maas en de gemeenten Helmond, Oss, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Rucphen, Halderberge, Drimmelen, Geertruidenberg en Steenbergen op zoek gaan naar 40 trainees.

Gezamenlijk bieden zij de trainees de kans om in anderhalf jaar projectervaring op te doen in diverse functies bij minimaal twee organisaties en een hoogwaardig opleidingsprogramma te volgen. De trainees krijgen een coach en mentor toegewezen.

De toekomstige trainees hebben hun HBO of WO-opleiding (bijna) afgerond, beschikken hoogstens over twee jaar werkervaring en zijn bij aanvang niet ouder dan 26 jaar. Zij zijn bovendien maatschappelijk betrokken en vinden het een uitdaging om een bijdrage te leveren in de directe omgeving van beleid en bestuur.

Meer informatie over de opleiding, de deelnemende organisaties, de projecten en de open dag op 16 mei in De Verkadefabriek in Den Bosch is te vinden op www.traineeinbrabant.nl.

Naar de opiniewijzer
30 april t/m 12 mei
Er is 1 vacature

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl