Een nieuwe Mobile Virtual Network Operator

06/05/2008 14:57

Corporate Affairs Holding BV

Bedrijven die zich bezighouden met mobiel internet zijn er al genoeg. Maar wat maakt Internet Overal BV (IOBV) nou zo bijzonder? IOBV biedt alle diensten aan die nodig zijn om mobiel te kunnen werken. Een totaaloplossing dus. Denk bijvoorbeeld aan mobiel internet, internetbeveiliging, online back-up, groupware (e-mail en agenda software), uitgebreide installatie- en support services. Om dit te realiseren is IOBV in zee gegaan met grote namen. IOBV is een Mobile Virtual Network Operator, die gebruik maakt van de kracht en schaalbaarheid van A-merken.

Wat betekent dit nu voor werkend Nederland?
. Mobiliteit. Medewerkers kunnen altijd en overal telewerken. Zij hebben meer flexibiliteit en vrijheid.
. Productiviteitverbetering. Kostbare werktijd gaat niet langer verloren. Op alle plaatsen werken waar het voorheen in mindere mate kon.
. Verlaging van verborgen kosten. Het verschil tussen op en neer rijden of werken op een locatie waar het eerder niet kon: uitgedrukt in geld.
Op deze manier kunnen allerlei medewerkers onderweg overal en altijd op een veilige en betrouwbare manier werken.

De behoefte aan bereikbaarheid van e-mail en agenda, data, bedrijfsinformatie op allerlei locaties 24x7 neemt toe. Om die reden is Internet Overal in korte tijd vanaf de bodem opgebouwd. Binnen een jaar tijd en met een minimaal budget is met een handjevol medewerkers een schaalbare organisatie op poten gezet. Er zijn partners gecontracteerd die staan te popelen om samen met Internet Overal aan de slag te gaan voor het MKB. Veel ondernemers willen afhankelijk zijn van internetvoorzieningen op 1 locatie. Kijk zelf voor meer informatie op de website: www.internetoveral.nl. Journalisten kunnen Mediavoorlichting bereiken via het kantooradres en telefoonnummer hieronder of via mail jpdamen@internetoveral.nl

Introductie: waar en wanneer?
Op 6 mei lanceert moederbedrijf Corporate Affairs Start-Ups BV IOBV op de Scheepvaartbeurs te Gorinchem

Internet Overal BV
Gebr. Deprezstraat 4
5048 AJ Tilburg
tel: 087-8756498

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.internetoveral.nl