Landelijke Studenten Vakbond


LSVb kiest nieuw bestuur

Utrecht, 3 mei 2008 -- De Algemene Leden Vergadering van de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) heeft vandaag een nieuw bestuur voor het jaar 2008-2009 gekozen. Twee van de huidige bestuursleden zullen nog een jaar doorgaan. Op 28 juni 2008 volgen de voorgedragen personen het huidige bestuur op.

Lisa Westerveld als voorzitter

Lisa is momenteel voorzitter van de LSVb en zal het komende jaar deze functie blijven vervullen. Ze haalde onlangs haar bachelordiploma filosofie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is daar enkele jaren bestuurlijk actief geweest. Zo was ze onder andere bestuurslid van de Nijmeegse studentenvakbond AKKU en voorzitter van de Universitaire Studentenraad.

János Betkó als vice-voorzitter

János is momenteel secretaris van de LSVb. Hij heeft gedurende zijn bestuursjaar zijn studie geschiedenis aan de Radboud Universiteit afgerond. János is jarenlang actief geweest als student, onder andere als international president van ISHA, the International Students of History Association, en als voorzitter van studentenvakbond AKKU.

Thijs de Wit als secretaris

Thijs studeert politicologie aan de UvA. Op dit moment is hij voorzitter van de facultaire studentenraad van de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FSR FMG) en tevens penningmeester van de studentenpartij UvAsociaal.

Wimar Hebels als penningmeester

Wimar studeert geschiedenis en wijsbegeerte aan de Rijksuniversiteit Groningen en was secretaris bij de Groninger Studentenbond (GSb). Daarnaast was hij lid van de faculteitsraad van de Faculteit der Letteren.

arko Baban als algemeen bestuurslid

arko studeert management, economie en recht aan de Saxion Hogescholen Enschede. Vanaf 2002 heeft hij zitting in de medezeggenschapsraad van Saxion en sinds 2006 is hij voorzitter van de academieraad.

Noot,