Gemeente Geertruidenberg


Wervingscampagne trainees van start

banner wervingscampagne trainees.GIF
Vijftien werkgevers in één trainerschap. Welke kies jij? Met die slogan is op 22 april de wervingscampagne voor trainees gelanceerd. De gemeente Geertruidenberg is één van deze werkgevers. Met deze wervingscampagne gaan de provincie Noord-Brabant, het waterschap Aa en Maas en de gemeenten Helmond, Oss, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Rucphen, Halderberge, Drimmelen, Geertruidenberg en Steenbergen op zoek naar 40 trainees. Gezamenlijk bieden zij de trainees de kans om in anderhalf jaar projectervaring op te doen in diverse functies bij minimaal twee organisaties en een hoogwaardig opleidingsprogramma te volgen. De trainees krijgen een coach en mentor toegewezen.

De toekomstige trainees hebben hun HBO of WO-opleiding (bijna) afgerond, beschikken hoogstens over twee jaar werkervaring en zijn bij aanvang niet ouder dan 26 jaar. Zij zijn bovendien maatschappelijk betrokken en vinden het een uitdaging om een bijdrage te leveren in de directe omgeving van beleid en bestuur.

Ken je iemand uit je omgeving die aan dit profiel voldoet of heb je zelf interesse? Op 16 mei is een open dag voor trainees in De Verkadefabriek in Den Bosch. Kijk voor meer informatie over de opleiding, de deelnemende organisaties, de projecten en de open dag op www.traineeinbrabant.nl of neem bij de gemeente Geertruidenberg contact op met de heer Leo Dekkers van P&O.