Gemeente Scheemda


AFSLUITING OOSTWOLDERWEG

AFSLUITING OOSTWOLDERWEG

Start

Woensdag 7 mei 2008 vanaf 07.00 uur wordt er gestart met asfalteringswerkzaamheden aan de N967, de Oostwolderweg, en is deze weg voor beide richtingen vanaf dat moment afgesloten.

Alternatieve route

Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Wij adviseren u om vanaf Groningen de afslag Scheemda (afslag 45) te nemen. Aan het einde van de afslag slaat u linksaf en bij de stoplichten (aan uw linkerzijde de Esso pomp) slaat u rechtsaf richting Midwolda. De weg (Hoofdweg) volgen door Midwolda naar Oostwold (+/- 5 km). In Oostwold houdt u de richting Winschoten aan (hier gaat u rechtsaf de Klinkerstraat op, deze gaat over in de Kromme Elleboog). Aan het einde van de Kromme Elleboog slaat u rechtsaf Molenstreek op. Bij de rotonde (aan uw rechterzijde PKF Post) neemt u de tweede afslag de Ekamperweg op. Na +/- 2 km slaat u rechtsaf de Blauwestad in (staat aangegeven met een blauw/wit ANWB bord)

Vanaf Nieuweschans adviseren wij u om de afslag 47 te nemen, rechtsaf het Oostereinde op via de Hoofdstraat. Vervolgens rijdt u via de Veenweg in Beerta en aansluitend de Ekamperweg Blauwestad in.

Einde werkzaamheden

Vrijdag 9 mei a.s. om 18.00 uur zullen de werkzaamheden afgerond worden. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden, kan het eindtijdstip enigszins variëren.

.

Informatie

Meer informatie kunt u vinden op www.vananaarbeter.nl