Travel Unie International Nederland N.V.

ARKEFLY EXCLUSIEF VANUIT NEDERLAND OP ROUTE ISLA MARGARITA

Rijswijk, dinsdag 6 mei 2008 â ArkeFly, de eigen luchtvaartmaatschappij van marktleider TUI Nederland, vliegt van 1 april tot 31 oktober 2008 als enige luchtvaartmaatschappij wekelijks rechtstreeks van Amsterdam naar Isla Margarita vanaf een Nederlandse luchthaven.
De prijs voor een pakketreis van Arke en Holland International, beiden ook onderdeel van TUI Nederland, is enkele honderden euroâs voordeliger dan bij Nederlandse touroperators die vliegen vanaf een buitenlandse luchthaven. Hierbij is rekening gehouden met de vliegtax die per 1 juli betaald moet worden.

Isla Margarita is een belastingvrij eiland behorend tot Venezuela, dat gekenmerkt wordt door een voordelig prijsniveau, zon, zee en strand. Holland International biedt keuze uit diverse accommodaties en excursies op Isla Margarita zelf, maar ook rondreizen over het vasteland van Venezuela.
Een pakketreis van Arke of Holland International inclusief verblijf op basis van all inclusive verzorging boekt de klant al voor â¬579 per persoon op basis van 2 personen.