Universiteit Utrecht


Encuentro Latino Europeo - ELE

Het doel van Encuentro Latino Europeo (ELE) is het versterken van de betrekkingen tussen Latijns-Amerika en Europa/Nederland. In de editie ELE 2008 wordt ingegaan op de politieke, sociale en economische ontwikkelingen met betrekking tot het vraagstuk van energie en voedsel.

Naast Pita Verweij (Copernicus Instituut Universiteit Utrecht), treden onder meer als gastspreker op: minister Bert Koenders, Enrique Iglesias (Secretaris van de Ibero-Amerikaanse Organisatie) en de presidentiële adviseurs internationale betrekkingen van Brazilië, Marco Aurelio Garcia, en van Venezuela, Alberto Müller Rojas.

ELE 2008 wordt georganiseerd door Socires in samenwerking met de Universiteit Utrecht, Cordaid, het Nederlands Instituut voor Meerpartijendemocratie, Radio Nederland Wereldomroep, NCDO, Netherlands-Latin American Business Council, CLAT Nederland, Plataforma de Organizaciones Latinoamericanas en Holanda, de Eduardo Frei Stichting en de Society for International Development.

Om u op te geven voor ELE 2008, kunt u vóór 17 mei een email sturen aan Mw. V. Rivera Santander: v.riverasantander@socires.nl. Laat hierbij weten of u in de ochtend, middag of de hele dag aanwezig zult zijn?

Zie de bijlage voor het gehele programma van Encuentro Latino Europeo 2008.

Bijlage: Programma Encuentro Latino Europeo - 2008.pdf

26-05-2008, 9:00 - 19:00 uur Gebouw van de SER, Bezuidenhoutseweg 60, Den Haag