Politie Haaglanden

extra persbericht 6 mei

Den Haag , 06-05-2008

Politie Haaglanden vindt drugs in aanhanger
Den Haag Surveillerende agenten roken maandagochtend 5 mei op een parkeerplaats op de kruising van de Fruitweg met de Viaductweg een behoorlijke wietlucht. Na nader onderzoek kregen de agenten op basis van de Opiumwet toestemming een geparkeerd staande aanhangwagen te doorzoeken.

In de aanhangwagen troffen agenten een assortiment softdrugs aan. Ze vonden tientallen soorten gerubriceerd en geordende zakjes hasj, wiet en voorgedraaide joints, kennelijk met de bedoeling deze te koop aan te bieden.
Na verder onderzoek werd besloten onder leiding van de rechter-commissaris, in de middag een doorzoeking te doen in een pand aan de Viaductweg. Hier vonden de agenten 2,7 kilo verschillende soorten hasj , 2 kilo wiet, 3.300,- aan contant geld, halffabrikaatgoederen en administratieve bescheiden. Er zijn tot op heden geen verdachten aangehouden. De recherche van Bureau de Heemstraat zet het onderzoek voort. Heeft u informatie over deze drugsvondst? Belt u dan via 0900-8844 met de politie. Anoniem kan uiteraard ook, belt u dan met M. op nummer 0800-7000.