Fandag Maaike brengt primeur


Werken met beton, een belangrijke bouwsteen voor de toekomst

RAALTE, 20080506 -- Zondag 13 april vond de fandag van Popstarwinnares Maaike Jansen plaats in het Hoftheater te Raalte. Sponsor Hapimag, de Europese marktleider op het gebied van vakantiewoonrechten droeg met trots bij aan de realisatie van deze dag.

Maaike zong diverse liedjes en gaf haar fans de primeur van haar nieuwe single `Everything I've got', waar ook een videoclip van werd geschoten. Tussen het zingen door beantwoorde Maaike vragen van het publiek en werd er een diashow met jeugdfoto's van Maaike geprojecteerd.

Aan het eind van het programma was er de gelegenheid om een handtekening te vragen en konden de fans met hun idool op de foto. Tenslotte bedankte Maaike iedereen die heeft bijgedragen bij de totstandkoming van de dag. Hapimag ontving in het bijzonder, als dank voor haar inzet en aanbreng van de andere sponsors een bos bloemen op het podium. Zowel het publiek als Maaike genoot aanzienlijk.

Hapimag is de nummer 1 op de Europese markt voor vakantiewoonrechten. De onderneming is in 1963 als Zwitserse vennootschap met zetel in Baar/Kanton Zug opgericht en telt momenteel ruim 139.000 partners. Met de aankoop van aandelen kan men door middel van een woonpuntensysteem vrij van huur gebruik maken van ruim 5400 appartementen en hotelkamers in 57 vakantieresorts. De resorts bevinden zich in 18 Europese landen en in de VS. De onderneming heeft wereldwijd ca. 1700 medewerkers en genereert jaarlijks een omzet van ca. CHF 246 miljoen (2007).