Celtic Challenge 2008, met 15 SUV's naar Schotland


Autdoor SUV, Adventure King en Goossen Wisky slaan de handen ineen voor een bijzonder avontuur

DE LUTTE, 20080506 -- Wie ook kan genieten van Schotse muziek, een goed glas whisky en in het bezit is van een SUV kan meedoen met de Celtic Challenge. Op 5 oktober 2008 zal deze Celtic Challenge in De Lutte van start gaan en brengt de deelnemers naar de fraaiste plekken in Schotland. Er is ruimte voor 15 teams die elk middels opdrachten, puzzels of GPS coördinaten de beste route moeten zien te vinden.

Het rijden zal worden afgewisseld met bezoeken aan een whisky distilleerderij, fraaie meren en kastelen. Ook zullen er onderweg tal van opdrachten uitgevoerd moeten worden en zal men bijvoorbeeld ook de mogelijkheid hebben om op zalm te vissen, te kleiduifschieten of whisky's te proeven.

De Celtic Challenge 2008 is geen snelheidswedstrijd, maar een evenement waarbij netwerken, genieten, avontuur en onderlinge competitie belangrijk zijn. Onderweg wordt met track & trace gecontroleerd of de teams zich aan de plaatselijke verkeersregels houden.

Aan het woord Bas Oude Luttikhuis van medeorganisator Autdoor SUV: "In 2007 en 2008 hebben we zelf deelgenomen aan de Arctic Challenge. We merkten dat er ook vanuit onze klantenkring veel interesse voor dit evenement was. Samen met Adventure King en Goossen Whisky hebben we besloten dit evenement op poten te zetten".

De Celtic Challenge 2008 wordt gevolgd door een televisieploeg die bestaat uit TopSpeed TV met als presentator Martin Utberg. Deze heeft veel ervaring met bijvoorbeeld de Heroes Legend op Veronica TV en de Arctic Challenge die net zoals de Celtic Challenge word uitgezonden op 22 lokale televisiestations, de digitale TV zender CarChannel, YouTube TV en de website www.topspeedtv.nl.

De inschrijving is 28 april 2008 van start gegaan en zal sluiten wanneer 15 teams zich hebben aangemeld.





Autdoor SUV