Digital Signage nu voor elke ondernemer bereikbaar


12GoDigital start unieke proefperiode

AMERSFOORT, 20080506 -- Volgens 12GoDigital is voor veel winkeliers en Horeca ondernemingen een investering in digital signage te riskant zonder een duidelijk inzicht in de opbrengst. 12GoDigital is ervan overtuigd dat haar oplossingen op het gebied van Digital Signage en Narrowcasting een duidelijke meeropbrengst leveren en nodigt daarom Horeca ondernemers en winkeliers in de provincie Utrecht uit om een gratis proef te doen.

Bedrijven uit het MKB kunnen de voordelen van Digital Signage en Narrowcasting zelf ervaren door 1 maand kosteloos gebruik te maken van een digital signage display.
12GoDigital wil graag nieuwe marketing technologieën beschikbaar maken voor het MKB die ten eerste betaalbaar zijn, maar ook een aantoonbaar effect op de omzet hebben.
12GoDigital is daarom bereid te investeren in Winkeliers of Horeca ondernemers die de stap richting Digital Signage nog niet durven te nemen vanwege hoge kosten en te weinig zicht op de opbrengsten. " Wij hopen dat het MKB in de provincie Utrecht deze kans met beide handen aangrijpt", zegt Luciën Kattestaart van 12GoDigital, "Wij hebben inmiddels ervaring met een aantal ondernemers die gebruik maken van onze Digital Signage Displays en duidelijk een omzetstijging van de gepromote producten waarnemen."
De proefperiode die vanaf juni beschikbaar is begint met een gesprek waarin de wensen worden bepaald, vervolgens zal er gebaseerd op deze wensen een 12GoDigital SUN SG-8 Digital Signage speler worden geïnstalleerd.
De beste plek voor de display is de verkoopbalie, naast de kassa of tussen de producten op de plank. De 12GoDigital SUN SG-8 speler is een compacte display ontworpen om eenvoudig te worden opgenomen in de omgeving en toch een zeer scherpe en duidelijke presentatie, hoge kwaliteit video, JPEG of geluid weer te geven richting de consument.
Voor meer informatie kunt u bellen met 033-4701230, een email sturen aan sales@12godigital.com of kijken op onze website www.12godigital.com.





12GoDigital