Digitaal factureren goedkoper dan postzegel


Lagere kosten en meer zekerheid

AMSTERDAM, 20080506 -- Op de zojuist geopende site www.register.nl kunnen bedrijven digitale facturen verzenden vanaf 0,43 euro. Register.nl werkt samen met DigiNotar, dat de authenticatie en integriteit van de facturen verzorgt.

Digitale facturen via Register.nl voldoen aan de eisen van de belastingdienst. Na verzending ontvangt u een bevestiging van de aflevering. Daarmee heeft u juridisch bewijs dat de factuur is verzonden.

Register.nl heeft gekozen voor de nieuwe Standard Business Language XBRL. Steeds meer overheden, banken en bedrijven in de hele wereld kiezen voor XBRL. In Nederland worden de aangiftes en jaarstukken in XBRL gemaakt. Digitale facturen in de nieuwe standaard kunnen door elke softwareleverancier opgenomen worden in de financiële en voorraadpakketten.

Zodra uw software geschikt is voor XBRL biedt digitaal facturen u nog een voordeel: de facturen kunnen direct worden verwerkt in de administratie. Dat scheelt tijd en voorkomt fouten. En uw administratie krijgt een nieuwe dimensie: de facturen zijn tot op productniveau te raadplegen.