Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hans Liberg presenteert Gouden Roos Festival

Hans Liberg presenteert op 6 mei a.s. de prijsuitreiking van het 'Gouden Roos Festival 2008' in Luzern, Zwitserland.

De Gouden Roos (Rose d'Or) is het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma's op televisie. Het doel van het festival is 'het belonen van originaliteit, kwaliteit en creativiteit in amusementsprogramma's en het bevorderen van uitmuntendheid in televisie en nieuwe media'.

In 1997 kreeg Hans Liberg, die dit jaar zijn 25-jarige jubileum viert, zelf een eervolle vermelding tijdens het Gouden Roos Festival voor zijn tv-programma 'Liberg zaps himself'. Voor dit tv-programma, dat werd uitgezonden in 15 landen, won Hans Liberg in 1997 in New York een internationale Emmy Award. Ook werd hij in hetzelfde jaar genomineerd voor de Rockie Banff Award in Canada.

Het is niet de eerste keer dat Hans Liberg de presentatie van een prestigieus internationaal festival voor zijn rekening neemt. De originele wijze waarop Liberg de Emmy Award in 1997 in ontvangst nam en het internationale karakter van zijn show, waren voor de presentatoren van de Emmy Awards aanleiding om Liberg te vragen het 'Emmy Gala 1998' te presenteren, in plaats van Sir Peter Ustinov.

Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 030-2334218. Tevens verwijs ik u naar www.hansliberg.com en de website van het Gouden Roos Festival: www.rosedor.ch.

Met vriendelijke groet,
Berg Berg Produkties

Elsita Liberg (zus en manager)
en Mirjam Donkersloot