Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 06 mei

* Schiedam: Poging verkrachting

* Groningen: Woningoverval

* Amstelveen: Overval C1000

* Raamsdonkveer: Diefstal

* Bergschenhoek: Gewapende woningoverval
* Den Bosch: Gewapende overval

* Tilburg: Dood W. van Wanrooij

* Resultaten uitzending 29 april & eventueel opgeloste zaken

Schiedam: Poging verkrachting
In de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 december 2007 heeft een nog onbekende jongeman een 17-jarig meisje in Schiedam proberen te verkrachten. In onze uitzending tonen we zeer duidelijke bewakingsbeelden van deze man.

Groningen: Woningoverval
Op de Vishoek in Groningen stad is donderdag 27 maart, tussen 07.00 en 07.15 uur, een prostituee overvallen in haar kamer. De vrouw wordt hierbij met haar eigen fruitmes gestoken.

Bergschenhoek: Gewapende woningoverval
In Bergschenhoek (bij Rotterdam) plegen 3 mannen op woensdag 26 maart, om 20.15 uur, een gewapende overval op een huis aan de Mozartplaats. Na de overval gaan de daders er niet alleen met geld en een flinke hoeveelheid sieraden vandoor, maar ook met 5 unieke jachtgeweren.

Tilburg: Dood W. van Wanrooij
In de nacht van zondag 20 op maandag 21 april wordt de 50-jarige Willy van Wanrooij zwaargewond in zijn Tilburgse woning aangetroffen. Diezelfde dag overlijdt hij in het ziekenhuis. De nieuwe LCD televisie van Willy is in die bewuste nacht uit de woning verdwenen.

Amstelveen: Overval C1000
Op 1 april riep al Opsporing verzocht u hulp in bij het oplossen van een gewelddadige overval op C1000 aan de Parlevinker in Amstelveen. Het onderzoek is nog steeds in volle gang en inmiddels heeft de politie nieuwe informatie, onder andere de mogelijke voornamen van de daders.

Raamsdonkveer: Diefstal
Op zaterdag 19 januari, omstreeks 11:35 uur, wordt de portemonnee uit de tas gestolen van een klant van de C1000 supermarkt in Raamsdonkveer.

Den Bosch: Gewapende overval
Op donderdag 17 april wordt, omstreeks 14:30 uur, de MITRA slijterij in het winkelcentrum Rivierenplein in Den Bosch overvallen.