Uphantis Financial Services helpt organisaties voldoen aan steeds stringentere eisen op gebied van governance, risk en compliance

Hans Schuurmans benoemd tot directeur Uphantis Financial Services

Ede, 6 mei 2008 - Uphantis heeft zijn aanbod uitgebreid met een reeks consultancydiensten gericht op de inrichting van de financiële aspecten van (SAP-) systemen. De diensten worden geleverd vanuit de nieuw opgerichte unit: Uphantis Financial Services (UFS). Deze unit staat onder leiding van Hans Schuurmans. Met UFS voorziet de organisatie in de groeiende vraag van ondernemingen naar ondersteuning op de steeds strenger wordende eisen op het gebied van governance, risk en compliance.

"Organisaties krijgen in toenemende mate te maken met steeds complexere regelgeving, zowel vanuit de nationale overheid als vanuit de EU. Ook de verwachtingen van klanten, aandeelhouders en andere stakeholders ten aanzien van risicobeheer en goed bestuur nemen voortdurend toe. Dat alles leidt er onder meer toe dat ook accountants in hun management letters steeds hogere eisen aan organisaties stellen", aldus Schuurmans. "Uphantis Financial Services kan deze organisaties van dienst zijn om aan deze eisen te voldoen."

Voor zijn benoeming bij Uphantis was Schuurmans partner bij Deloitte, waar hij verantwoordelijk was voor alle SAP-gerelateerde zaken. Hij was bovendien lid van Deloitte's Nederlandse SAP-implementatiestuurgroep en als zodanig medeverantwoordelijk voor de implementatie van SAP voor 7.000 Deloitte-professionals in Nederland.

De unit telt op dit moment tien consultants die stuk voor stuk uitgebreide kennis van governance, risk en compliance combineren met grote expertise op het gebied van de financiële aspecten van (SAP-) systemen.

Over Uphantis

Uphantis is als ICT dienstverlener een expert in de toepassing van geavanceerde technologieën en methodes voor het integreren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Tot het leveringspakket behoort managementconsultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen, dit alles inclusief de technische realisatie. Uphantis bestaat sinds 2005 en opereert met op dit moment ruim 200 medewerkers vanuit vestigingen in Amsterdam, Diemen, Ede, 's Hertogenbosch en Maastricht. www.uphantis.com

Voor meer informatie

Uphantis, Henny Hurkens, tel. +31 (0)318- 43 97 80, e-mail henny.hurkens@uphantis.com

of MCS, Annemieke van Baal tel. +31 (0)23- 562 82 08, e-mail annemiekevb@monogram.nl