Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen - Man rijdt door winkelruit                       |
Een 23-jarige bestuurder van een bedrijfsauto uit Arnhem is maandag 5 mei door een winkelruit gereden. De man bleef ongedeerd. De schade is niet bekend.

De man reed rond 08.25 uur door een ruit van een winkel aan de Korte Hofstraat in Zutphen tijdens het achteruit rijden. Hij wilde namelijk een tegemoetkomende auto laten passeren. Zijn voertuig kwam tot stilstand in de etalage. De schade wordt geregeld.

|     |Eerbeek - Zes verdachten poging inbraak aangehouden       |
De politie in Eerbeek heeft in de nacht van maandag op dinsdag 6 mei zes mannen uit de regio aangehouden. Zij worden er van verdacht te hebben willen inbreken bij een bedrijf aan de Karel Gelreweg in Eerbeek. De mannen zijn in verband met het onderzoek ingesloten.

Bij de politie werd rond 02.20 uur gemeld dat een medewerker van het bedrijf twee mannen had betrapt op het bedrijfsterrein. Tevens bleek het hekwerk vernield. De politie ging direct op onderzoek uit en trof bij een gat in het hek een vrachtwagen aan. Deze bleek van diefstal afkomstig en werd weggesleept voor technisch onderzoek. In de buurt van het bedrijf werd een bestelauto met daarin de zes mannen aangetroffen. Alle zes werden aangehouden en ingesloten in verband met het onderzoek.

EINDE BERICHTEN


---


---


---

unnen mensen direct reageren en opmerkingen plaatsen. "Dit stelt ons in staat om continu te werken aan de optimalisatie van gebruikersvriendelijkheid en de user experience. Doel is om de gebruiker het echte spelgevoel te laten ervaren", zegt Andreas Söneby, Head of Application Development bij Unibet.

Verbeterde interactie bij sportweddenschappen De website biedt een verbeterde interactie bij het plaatsen van sportweddenschappen. Tijdens 'bets' kunnen spelers steeds de odd tree, bet-grid en bet-slip raadplegen. Daarnaast zijn de betalingsmogelijkheden sterk vereenvoudigd. Verder kunnen nieuwe spelers Flash-demo's bekijken als het gaat om gebruik van producten en de site. Vermeulen: "Klantvriendelijker, toegankelijker, leuker en op technisch vlak kunnen we mee met de besten. Al met al is Unibet meer dan ooit voorbereid op de toekomst."

Noot voor de redactie,

Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland