Politie Zeeland


---


W-890-2008 Politie zoekt getuigen mishandelingen, Vlissingen
De politie is op zoek naar getuigen van twee mishandelingen die plaatsvonden in de nacht van maandag op dinsdag.

Die nacht omstreeks 01.30 uur kwam een melding binnen dat op het parkeerterrein aan het Baskensburgplein een jongen op de grond lag.
Hij zou mishandeld zijn door een groep jongens en meiden. De jongen (ca 15/16 jaar uit Vlissingen) fietste samen met een paar vrienden toen zij vanuit het niets werden aangevallen en geslagen door de groep jongeren.
Het slachtoffer liep bij de mishandeling een zware hersenschudding op. Hij is opgenomen in het ziekenhuis.

Dezelfde nacht tussen 02.00 en 02.30 uur werd in de Walstraat een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg mishandeld door een tweetal mannen.
Hij fietste samen met een groepje vrienden door de Walstraat langs een groepje mannen. Tijdens het voorbij fietsen werd hij bij zijn trui gepakt gepakt waardoor hij ten val kwam. Hij kreeg een vuistslag in zijn gezicht en een klap op zijn hoofd. Ook werd tegen zijn fiets getrapt. De jongen wist zich los te trekken en zette het op een lopen.

Eventuele getuigen van de mishandelingen worden verzocht zich te melden via het Servicecentrum van politie Zeeland op tel. 0900-8844.

W-891-2008 Gestolen auto op zijn kant, Vlissingen
Op de kruising Paul Krugerstraat/Singel is dinsdagmorgen omstreeks 05.30 uur een auto op zijn kant terechtgekomen.
Vermoedelijk is de bestuurder met hoge snelheid aan komen rijden vanaf de Nieuwe Vlissingseweg en verloor hij bij het nemen van de bocht de macht over het stuur. Nadat de auto op zijn kant was beland, is de bestuurder weggerend in de richting van de Bloemenlaan. Uit onderzoek bleek dat de auto eerder vannacht was gestolen in Antwerpen.