Ingezonden persbericht


--PERSBERICHT--
Den Hoorn, 6 mei 2008

Ervaar sport, gezelligheid en vrienden in één tijdens het PALM Beach Life 2008!

De zomer komt er weer aan! Bij veel sporters gaat het dan weer kriebelen. Een dagje vakantiegevoel beleven aan de Nederlandse kust of in 't binnenland en gelijk meedoen met het grootste beach volleyball evenement ter wereld: het PALM Beach Life Beach Volleyball Circuit!

Voor het zeventiende jaar organiseert Free Time Promotion het PALM Beach Life Beach Volleyball Circuit. Ook dit jaar met Palm als hoofdsponsor zal het PALM Beach Life, onderverdeeld in het Beach Circuit en het Meren Circuit, verschillende locaties aandoen waaronder één in België. De aftrap van het beach volleyball seizoen is dit jaar in het pinksterweekend, 10/11 en 12 mei, op het strand van Nesselande in Rotterdam.

Iedereen kan meedoen. De beach volleyballer heeft keuze uit 18 verschillende niveaus. De wedstrijden worden gespeeld tussen 09.30 uur en 16.00 uur, met een uitloop tot uiterlijk 19.00 uur zowel op zaterdag als op zondag.

Het PALM Beach Life gaat niet alleen om beach volleyball. Dit lifestyle evenement bevat mode, sport, dans, muziek, competitie, liefde... kortom een complete belevenis die centraal staat bij de deelnemer en bezoeker.

Tijdens het breedtesport circuit vinden er ook Ere- en Eerste Divisie toernooien plaats op een aantal locaties onder auspiciën van de NeVoBo. Twee daarvan die je niet mag missen, zijn die op de Dam in Amsterdam en op´t Plein in Den Haag. Daarnaast organiseert Free Time Promotion ook in samenwerking met de NeVoBo de Dutch Masters, het Jiba NK Beachvolleybal, het Open en Gesloten NK Jeugd en het SWATCH FIVB Youth World Championship (WK Beach Volleyball
DOE MEE OF KOM KIJKEN! Surf naar www.beachvolley.nl of bel met 0900-3733846(¤ 0,25 pm) voor inschrijven en overige informatie!

--EINDE PERSBERICHT-

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht