SP Tilburg

6 mei Algemene Ledenvergadering SP over collegedeelname

05-05-2008 * In de SP zijn het de leden die uiteindelijk beslissen over deelname aan het college en de wethouders die we daarin gaan leveren. Daarom roept de afdeling een Algemene Ledenvergadering bij elkaar op dinsdagavond 6 mei om 20.00 uur in het "Scryption Museum voor schriftelijke communicatie" aan de Spoorlaan 434a in Tilburg. De deuren gaan daar om 19.00 uur open, voor wie dit interessante en leuke museum eens met eigen ogen wil bekijken.

Op die avond zal een toelichting geven worden over het nieuwe collegeprogramma en zal het afdelingsbestuur een voordracht doen voor de te leveren wethouders. Vanzelfsprekend is er daarna ruimte voor vragen en opmerkingen. De ALV zal uiteindelijk stemmen over het voorstel om deel te nemen aan het college en over de voorgestelde wethouderskandidaten.

"Na bijna 25 jaar oppositievoeren breekt er voor de SP een historisch moment aan. Onze gestage groei en continue strijd voor een betere samenleving is al die tijd gedragen door de leden van onze partij, door jullie dus, door de talloze vrijwilligers, bestuursleden en raadsleden die zich al die jaren daarvoor hard hebben gemaakt. We staan nu voor de keuze om onze bestuursverantwoordelijkheid voor Tilburg te nemen en de strijd op een volgende niveau voor te zetten. Wethouders veranderen de wereld niet, daar is meer voor nodig: een actieve fractie, een daadkrachtig bestuur en vooral het enthousiasme van onze leden", aldus fractievoorzitter Van den Hout.
http://www.tilburg.sp.nl