Handdoekautomaten met een geïntegreerd TV-Flatscreen

06/05/2008 06:43

CWS-BOCO

Design. Verscheidenheid. Persoonlijkheid.

Wereldpremière van innovatieve nieuwe generatie sanitaire dispensers; 'CWS ParadiseLine"

Tijdens de ISSA/Interclean (6 t/m 9 mei 2008, RAI Amsterdam) presenteert CWS-boco de wereldpremière van de ParadiseLine. Het is van een hele innovatieve en nieuwe Washroom-hygiëne-lijn, bestaande uit o.a. handdoek-, zeep- en geurdispensers, verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en materialen. Echte Highlights zijn de dispensers uit de categorie 'Individual': de frontcover van de dispenser kan geheel naar de wens van de klant worden uitgevoerd of worden geleverd met een geïntegreerd TV-Flatscreen. Hierdoor wordt de handdoekdispenser een geheel nieuw communicatiemiddel en biedt unieke commerciële mogelijkheden. CWS is daarmee wereldwijd de eerste aanbieder die een klantspecifieke inrichting van bedrijfs- en openbare sanitaire ruimtes mogelijk maakt.

CWS heeft de nieuwe lijn samen met Jens Pattberg van het bureau brains4design ontwikkeld. De Washroom lijn wordt wereldkundig gemaakt vanaf stand 303 in de Randstadhal. In juli 2008 zal deze lijn Europawijd beschikbaar zijn.

Met de mogelijkheid van individuele beelden en teksten kunnen bedrijven hun corporate design of hun missie uitdragen. Daarnaast kan men efficiënt adverteren. Het drogen van de handen duurt doorgaans maar 7 seconden. Gedurende die tijd wordt de gebruiker op de 'boodschap' geattendeerd. Het geïntegreerde flatscreen biedt indien gewenst ook ruimte voor entertainment.

Andreas Heinze, CEO van CWS-boco International GmbH: ' De ParadiseLine is een revolutie op de sanitaire markt. De moderne hygiënelijn bevordert het imago van een onderneming als de toiletruimte er stijlvol en exclusief uitziet. Door het individuele karakter van de ParadiseLine ontstaan unieke hygiëne oplossingen in een futuristische toiletruimte. Hiermee bewijzen we weer eens onze rol als innovatieve leider in de branche en bouwen we de sterke marktpositie van CWS-coco verder uit".

Topkwaliteit- Design- zorg voor hygiëne

CWS is de traditionele Zwitserse producent die van oudsher de hoogste kwaliteit eist. Zo ook bij de ParadiseLine. Alle onderdelen bevatten de gebruikelijke CWS techniek, zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voldoen aan de hoogste hygiëne eisen. De frontcovers van de dispensers kunnen worden verwisseld in de kleuren wit, rood, zwart, champagne, zilver, houtkleur en in carbonkleuren.

Al meer dan 50 jaar staat CWS bekend om haar technologische ontwikkelingen in sanitaire oplossingen op basis van de nieuwste kennis en, met name, ecologische techniek.

Fotomateriaal:

Hoogwaardig fotomateriaal van de ParadiseLine is te downloaden via www.cws-boco.com

Over CWS-boco International:

CWS-boco International GmbH is internationaal leider in hygiëneoplossingen voor sanitaire ruimtes maar is ook gespecialiseerd in een uitgebreid aantal collecties in bedrijfskleding.

CWS levert innovatieve sanitaire producten en de daarbij behorende dienstverlening, zoals geurdispensers, schoonloopmatten. boco is specialist in industrieel te reinigen bedrijfs- en businesskleding, klantspecifieke Corporate Fashion en beschermende veiligheidskleding. Alle diensten worden in een huur- en service combinatie aangeboden. Klanten profiteren op deze manier van een professioneel full serviceapparaat, persoonlijk advies, regelmatig onderhoud van de dispensers en milieuvriendelijk en vakkundig be- en verwerkte katoenen handdoekrollen, matten en bedrijfskleding. Een voordeel is ook dat de klant vooraf inzicht heeft in de kosten.

CWS-boco International GmbH beschikt over 17 vestigingen in Europa en een filiaal in China. Wereldwijd werken er 8.500 personen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duisburg. CWS-boco is een dochteronderneming van de Haniel-Groep die met een totaalomzet van 27,7 Md. Euro (cijfers 2006) en meer dan 55.000 werknemers, tot wereldwijd een van de meest succesvolle Duitse familiebedrijven wordt gerekend.

Verdere informatie: www.cws-boco.nl

http://www.cws-boco.com