Getronics PinkRoccade

voor Document Services

Amsterdam, 6 mei 2008

Persbericht

Getronics zoekt strategische partner voor Document Services

Getronics maakt vandaag bekend op zoek te gaan naar een strategische partner voor Document Services, het bedrijfsonderdeel dat gespecialiseerd is in print- en maildienstverlening.

Getronics concentreert zich op het leveren van generieke ICT-diensten en ondersteunt grote organisaties bij het verbeteren van hun productiviteit door medewerkers op een veilige en efficiënte manier te laten samenwerken, waar en wanneer ze dat willen. Gezien deze sterke focus op generieke infrastructuurgerelateerde dienstverlening heeft Getronics besloten om voor de ambities en continuïteit van Document Services te kijken naar een oplossing buiten Getronics. Er wordt daarom gezocht naar een strategische partner.

âWe zijn van mening dat print- en maildienstverlening niet meer binnen ons assortiment van generieke infrastructuurgerelateerde dienstverlening in Nederland pastâ zegt Erik van der Meijden, CEO van Getronics. âDoor op zoek te gaan naar een strategische partner borgen we de verdere ontwikkeling van Document Services voor haar klanten en medewerkers.â

Conform de reguliere formele procedures is de ondernemingsraad van Getronics voorzien van alle benodigde informatie aangaande dit voorgenomen besluit.