Datum: 6 mei 2008

Bex*communicatie nu ook gevestigd op High Tech Campus Eindhoven

Naast kantoren op de Piuslaan in Eindhoven en de Danzigerkade in Amsterdam is Bex*communicatie vanaf 1 mei ook gevestigd op de High Tech Campus Eindhoven. De campus herbergt R&D-bedrijven en onderzoeksinstituten die samenwerken aan innovatieve technologieën. Omdat Bex* verschillende opdrachtgevers heeft op de campus is de opening van een eigen campus-kantoor een logische stap, aldus Directeur Noud Bex. "Dankzij de fysieke aanwezigheid kunnen we direct en persoonlijk inspelen op vragen van onze opdrachtgevers. Daarnaast blijven we nog beter op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de high tech industrie."

De omgeving Eindhoven kent een hoge concentratie industrie- en technologiebedrijven die gezamenlijk goed is voor 40 procent van de R&D-investeringen in Nederland. De High Tech Campus Eindhoven vormt het technische en industriële hart van de regio en werkt volgens de uitgangspunten van 'open innovatie'. Op de campus werkt Bex* onder andere voor FEI Company, MiPlaza, Philips EMEA Recruitment, Philips IP&S, Point-One en het sitemanagement van de High Tech Campus Eindhoven.

Het kantoor is bestemd voor medewerkers van Bex* die direct of indirect werkzaam zijn voor opdrachtgevers op de campus. Vooral de leden van team Industrie & Technologie van Bex* zullen er regelmatig te vinden zijn. Teamleider Stephan Hoek: "Dankzij de ruimtelijke indeling en de vele groenvoorzieningen is de campus een erg prettige werkomgeving. Faciliteiten zoals restaurants, conferentiezalen en winkels voegen hier nog een extra dimensie aan toe. Op 1 mei zijn we volledig operationeel en kunnen we onze opdrachtgevers optimaal van dienst zijn."