Omzet Cisco groeit 10 procent in derde kwartaal

Amsterdam, 6 mei 2008 - Cisco maakt de cijfers bekend van het derde kwartaal 2008 dat eindigde op 26 april. De omzet in dit kwartaal kwam uit op $9,8 miljard, een stijging van 10,4 procent ten opzichte van de $8,9 miljard die in dezelfde periode vorig jaar werd geboekt. De nettowinst in het derde kwartaal, op basis van GAAP, bedroeg $1,8 miljard, 5,4 procent lager dan het derde kwartaal in 2007, toen de nettowinst uitkwam op $1,9 miljard. De winst per aandeel bedroeg $0,29 over het derde kwartaal 2007.

"We hebben opnieuw een solide resultaat weten neer te zetten door onze voortdurende focus op innovatie en het vasthouden aan een consistente langetermijnstrategie", zegt John Chambers, president en CEO van Cisco. "In onze visie is en blijft het netwerk van strategisch belang om organisaties maximaal te laten profiteren van de tweede fase van het internet."

Het volledige, Engelstalige bericht is te vinden in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com/dlls/2008/fin_050608.html

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken.
Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com. Nieuws, achtergronden en foto's vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.
Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc