Gemeente Hoorn


Communicatie rond Verkeersplan Binnenstad van start

25 april 2008 - Het gemeentebestuur van Hoorn gaat de komende maand met inwoners en ondernemers in gesprek over het concept van het nieuwe Verkeersplan voor de binnenstad.

Er zijn vijf bijeenkomsten georganiseerd en wel op: * woensdag 7 mei in Schouwburg het Park (voor bewoners omgeving Vollerswaal en Karperkuil) * donderdag 8 mei in Het Huis Verloren, Kerkplein (voor bewoners oostelijk deel binnenstad) * woensdag 14 mei in Schouwburg het Park (voor bewoners westelijk deel binnenstad) * donderdag 15 mei in Het Huis Verloren (voor omgeving Lambert Meliszweg en Visserseiland) * woensdag 21 mei in Het Huis Verloren (voor binnenstadsondernemers)

Tijdens deze bijeenkomsten kan iedereen informatie over de plannen krijgen en zijn mening daarover laten horen. Alle bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur.

Het Verkeersplan en een samenvatting daarvan zijn te raadplegen via een link op de homepage van deze gemeentelijke website. Daar staat ook een reactiemogelijkheid en een regelmatig wisselende poll. In de binnenstad zelf is de samenvatting huis-aan-huis verspreid, voorzien van de uitnodiging om een van de informatiebijeenkomsten bij te wonen.

Alle reacties worden betrokken bij de opstelling van het definitieve verkeersplan, dat voor komend najaar ter vaststelling op de agenda van de gemeenteraad staat.