Gemeente Hilversum

Bouwbureau Over 't Spoor is vanaf 7 mei open

5 mei 2008
"Samen investeren in een mooie wijk Over 't Spoor". Dat is aldus wethouder Ben Hammer één van de doelstellingen van het project Particuliere Woningverbetering in de wijk. Vierhonderd woningeigenaren in een geselecteerd gebied worden door de gemeente met een goedkope lening ondersteund bij hun plannen om hun woning op te knappen. Vorige week woensdag kwamen die plannen weer een stap dichter bij de uitvoering met de opening van het Bouwbureau in Santbergen aan de Noorderweg 2-4.
In dit Bouwbureau kunnen huiseigenaren een akkoordverklaring tekenen waarna het bureau een bouwkundige keuring uitvoert en een verbeterplan voor de woning opstelt. Rick Visser, bewoner van de Bakkerstraat, tekende met wethouder Hammer de eerste akkoordverklaring. Hij was de eerste bewoner die reageerde. Het dak van zijn woning lekt en dat wil de heer Visser met de lening laten herstellen.
Het Bouwbureau is vanaf 7 mei open op woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 17.00 tot 21.00 uur; tel: 06 243 69 460 of e-mail: pwv@hilversum.nl