UDC klaar om volledige haar audio, video & foto-archief open te gooien

07/05/2008 11:23

UDC Events

Purmerend, 7 mei - UDC is al jaren bezig met het organiseren van de meest vette feesten, zo dateert het allereerste Dance Valley festival al uit 1995. In al die jaren heeft de UDC crew vele onvergetelijke momenten mee mogen maken. Wie Tom Harding's closing set van Dance Valley in 1997 heeft meegemaakt zal dat niet snel vergeten. Of de opkomst van Carl Cox tijdens de allereerste Carl Cox & Friends in Ahoy, de zonsopgang tijdens Impulz Outdoor in Bussloo... Het zijn allemaal gekoesterde momenten en iedere bezoeker zal zijn of haar eigen mooiste herinnering hebben.

UDC heeft inmiddels ook een groot archief van foto, beeld en geluidsmateriaal van al deze feesten. Ook van een hoop feesten die nu niet meer gegeven worden, zoals 4 Elements, Impulz Indoor en Outdoor en natuurlijk de legendarische HQ feesten, is materiaal beschikbaar.

Uiteraard zijn er van de recentere UDC feesten ook vele video- en geluidsregistraties beschikbaar, zoals Full On Ferry: Masquerade 2007, Armin Only 2005 en 2006, Ground Zero Festival 2006 en 2007, de vele edities van A Nightmare Indoor en Outdoor. Kortom, alles is vertegenwoordigt, en met de brede range aan concepten is er voor ieder wat wils. Nu is de tijd daar om dit materiaal met het publiek te delen.

Voordat dit gedaan wordt, vindt UDC dat de mensen de mogelijkheid moeten krijgen om onder andere te laten weten wat zij nou graag zouden willen zien, hoe ze dit zouden willen zien en hoe ze op de hoogte gehouden willen worden. Daarom heeft de organisatie UDC Profile opgezet en is nu uitgebreid met een gedegen onderzoek.

Een idee is om UDC Profile leden exclusief materiaal aan te bieden wat verder nergens te zien of te beluisteren is, of om een radiofunctie op de website te plaatsen waar livesets van de verschillende feesten te horen zijn. Wellicht komen er wel twee radiofuncties zodat de liefhebbers van de zachtere en hardere stijlen niet naar muziek hoeven te luisteren die niet in de smaak valt. Het kan ook dat UDC er voor kiest om een database op te bouwen waarin de organisatie streaming audio en video materiaal per event, per editie wil rangschikken en aan wil bieden. Het kan allemaal, maar allereerst wil UDC weten wat de bezoekers precies willen.

Ga naar www.UDC.nl, maar hier met een paar klikken een eigen UDC Profile aan en laat je mening gelden. Bovendien maak je door het invullen van de vragenlijst kans op een aantal vette prijzen:


1 jaar lang VIP toegang tot alle feesten van UDC.

1 jaar lang normale toegang tot alle feesten van UDC.
Een ticket voor Ground Zero Festival 2008, Dance Valley Festival 2008 of een ander UDC feest.

Binnenkort zal UDC ook laten weten wat de uitslagen zijn van de vragenlijst en hoe de organisatie hiermee om zal gaan. Ook zullen de prijswinnaars zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Deelnemen aan het onderzoek kan via: www.udc.nl/profile





http://www.udc.nl/profile


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,