Persberichten Eemland noord, 11.20 uur.

Utrecht, 07-05-2008

Snelheidscontrole

BAARN- Op dinsdagmiddag hebben agenten aan de Lt. Gen. van Heutszlaan een snelheidscontrole gehouden. Tussen 14.15 uur en 16.30 uur passeerden diverse automobilisten de snelheidscontrole. In totaal werden 16 automobilisten staande gehouden omdat zij harder reden dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 77 km/u.

Verkeerscontrole

SOEST- Aan de Vrijheidsweg en Koningsweg heeft de politie op dinsdagochtend een snelheidscontrole gehouden. In totaal zijn er 14 bekeuringen voor onder andere: overschrijden van de maximun snelheid (9), niet dragen van gordel (2), technische mankementen (2) en niet op eerste vordering kunnen tonen van rijbewijs (1).

Paintball wapen

SOESTERBERG- Dinsdagavond heeft de politie een man aangehouden omdat hij vermoedelijk met een wapen op een terras zat.

Na binnengekomen informatie, dat een man met een geweer op een terras zat gingen agenten omstreeks 21.30 met meerdere eenheden naar de Rademakerstraat. Hier werden alle personen op het terras verzocht hun handen omhoog te doen waarop de 24-jarige man met het wapen werd overmeesterd. Onderzoek wees uit dat het om een paintball wapen ging. Het wapen is in beslag genomen. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.