Gemeente Oirschot

Uitgifte nieuwbouwwoningen in de Pochelarij in Oirschot en Van Petershemstraat in Spoordonk

Graag willen wij u op de hoogte brengen van de verkoop van twee bouwprojecten binnen onze gemeente.

2 vrijstaande en 2 halfvrijstaande woningen in Spoordonk

Bouwbedrijf van de Wal uit Spoordonk realiseert in de Van Petershemstraat te
Spoordonk 2 vrijstaande en 2 halfvrijstaande luxe woningen op zeer ruime percelen. Deze woningen liggen in de prijsklasse van EUR 385.000,- tot EUR 430.000,- vrij op naam.

Voor meer informatie kunt u de website www.oirschot-nieuwbouw.nl bekijken of bellen met Van de Meerendonk Makelaars-/Hypotheekkantoor op 0499 575875.

14 grote halfvrijstaande herenhuizen en 6 patiobungalows in Oirschot

Van Haaren Projectontwikkeling b.v. en het Woningbedrijf gemeente Oirschot realiseren 14 grote halfvrijstaande herenhuizen en 6 patiobungalows in het plan Pochelarij.

De prijzen van de 14 halfvrijstaande woningen variëren van EUR 328.639,- tot EUR 476.021,- vrij op naam.

De 6 patiobungalows zijn voorzien van een compleet woon- en slaapprogramma op de begane grond en daarmee zeer geschikt voor senioren. De doelgroep van deze patiobungalows is daarom vastgesteld op senioren. Dat betekend dat alleen senioren in aanmerking kunnen komen voor deze woningen. Een senior is een persoon van 55 jaar of ouder. De koopsommen variëren van EUR 354.022,- tot EUR 394.497,- vrij op naam.

Voor meer informatie kunt u de website
www.woningbedrijf-oirschot.nl bekijken of contact opnemen met Van Haaren Projectontwikkeling b.v. (tel. 0499-399505).

Mensen die staan ingeschreven op onze Inschrijflijst voor Bouwkavels en Nieuwbouwwoningen krijgen persoonlijk bericht van deze uitgifte en kunnen op dit project reageren met het toegestuurde reactieformulier.