Vereniging FME-CWM

FME Business Consult

FME Business Consult: uw coach voor innovaties en prestaties

Heeft u ambitieuze ideeën voor uw onderneming? Zoekt u naar nieuwe innovatieve mogelijkheden in markten, producten, diensten, technologieën en processen?
FME Business Consult staat u terzijde bij de realisatie van uw ambities. Onze bedrijfsadviseurs bieden u, afhankelijk van de vraag of uitdaging binnen uw onderneming, de juiste kennis, contacten en ondersteuning. Door het stellen van de juiste vragen helpen wij u uw situatie in kaart te brengen, concrete doelstellingen en acties te formuleren en resultaten te bereiken.

Wie zijn wij?
Wij zijn bedrijfsadviseurs en industrie experts met jarenlange ervaring in de technologische industrie, waaronder de maakindustrie. Wij denken strategisch en praktisch en kennen de dynamiek van het ondernemen in uw sector. Wij werken hierbij nauw samen met HIP Europe, een organisatie van zeer ervaren industrie experts. FME Business Consult maakt deel uit van de FME Adviesgroep en hanteert zeer aantrekkelijke tarieven.

Wat kunnen wij toevoegen aan uw succes?
Innovatief ondernemerschap kan u blijvend onderscheiden van uw concurrenten. Uw verbeter-, vernieuwings- of veranderplannen moeten passen bij uw onderneming en uw ambitie voor de toekomst. Onze kracht ligt in het samen ontwikkelen en implementeren van uw strategie. Naast efficiëntie verbetering kunt u met onze support sneller succesvol producten in de markt zetten met een lager risico. Uw adviestraject vullen wij op maat voor u in.

Elk adviestraject doorloopt de volgende vier fasen:

Alertheid
Wij geven advies over maatregelen die u kunt treffen om concurrerender te zijn en blijven. Daarnaast signaleren wij trends en ontwikkelingen die zich in uw bedrijfsomgeving afspelen.
Analyse
Samen met u maken wij een maatwerkanalyse van uw bedrijfssituatie en brengen de uitdagingen in beeld waar u voor staat. Wij kijken met een strategische, integrale bril naar uw organisatie in de keten(s). Wij gebruiken sectorspecifieke analyse instrumenten, zoals quick scans, SWOTs, benchmarks, marktonderzoeken, haalbaarheidsstudies, netwerkcontacten met andere ondernemers enzovoorts. Acties
Op basis van de analyse formuleert u concrete doelstellingen om uw concurrentiepositie te versterken en stellen we met u een actieplan op. Dit kan variëren van een eenvoudig te organiseren en snel te realiseren verbetering tot een zeer complex proces, waarbij alle aspecten van organisatie-, markt-, proces-, product- en duurzame innovatie aan de orde komen. In alle gevallen begeleiden wij u persoonlijk tot uw doelstellingen zijn gerealiseerd. Aandacht
Innovatief ondernemen is een manier van leven. U herkent in ons een vertrouwenspartner, die blijvend met u meekijkt en meedenkt in het slimst innoveren.

FME Business Consult maakt deel uit van de FME Adviesgroep. FME is de ondernemersorganisatie in de technologisch-industriële sector. FME behartigt de belangen van en verleent diensten aan ruim 2.700 lidbedrijven met in totaal ruim een kwart miljoen werknemers. HIP Europe is een bedrijf van meer dan 180 zeer ervaren technische, technisch commerciële en technisch organisatorische experts uit de maak industrie.

Meer informatie
Wilt u contact met een bedrijfsadviseur van FME Business Consult? Bel FME Business Consult: 079 353 13 16 of mail naar fmebusinessconsult@fme.nl.
Meer informatie over HIP Europe vindt u op www.hip-eu.com.

Alle rechten voorbehouden aan de Vereniging FME-CWM