Gemeente Lopik

Project Dorpskr8!

Het hoofddoel van Dorpskr8! is het verbeteren van de leefbaarheid en sociale samenhang in de verschillende kernen van de gemeente Lopik. Om de samenhang in de kernen te verhogen, vragen wij u als inwoner om mee te denken en mee te werken aan een leefbare en sociale kern.

Wij dagen u als inwoner uit om met initiatieven te komen voor uw eigen kern. Dit is uw kans om daadwerkelijk een verschil te maken. U kunt zo creatief zijn als u wilt bij het bedenken van een leuk initiatief. Het initiatief moet echter wel een bepaald maatschappelijk doel hebben en u moet bereid zijn actief mee te werken aan de uitvoer. Het gaat namelijk om: "In project dorpskr8! draagt u bij aan een sociale gemeente Lopik".

Zo hebben mevrouw Tigchelaar en mevrouw Vriezema een initiatief ingediend om een buurtkamer te creëren in Lopik Dorp, waar activiteiten plaatsenvinden voor jong en oud met alle verschillende achtergronden uit de maatschappij. Voor dit initiatief zijn wij momenteel samen met de initiatiefneemsters op zoek naar een geschikte locatie.

Voor meer informatie, of om een initiatief in te dienen kunt u contact opnemen met Robert van Rheenen op dinsdag en woensdag via telefoonnummer 0348 - 559933 of per
e-mail robert.van.rheenen@lopik.nl.