ABVAKABO FNV

Platform A, het nieuwe tijdschrift voor jou

Platform A is het nieuwe ledenblad van ABVAKABO FNV. Op zaterdag 10 mei ligt het bij alle leden op de mat. Na ruim 28 jaar houdt Aaneen daarmee op te bestaan.

Platform A is ontstaan na een groot onderzoek onder de leden. Wat willen jullie van de bond horen? Hoe lezen jullie het blad? Maken jullie gebruik van de website? Zijn jullie geĂŻnteresseerd in digitale nieuwsbrieven? Dat zijn het soort vragen die we stelden. Door de uitkomsten kunnen we nog beter dan voorheen aansluiten bij de behoeften van de leden. Ze willen bijvoorbeeld meer praktische informatie, meer advies, maar ook meer duiding, achtergrondinformatie en minder opinie. `Jouw werk, jouw wereld, jouw leven' is dan ook het devies van het nieuwe tijdschrift.

De nieuwe naam van het blad is met zorg uitgekozen. Platform A wil een ontmoetingsplek zijn, waar leden informatie van elkaar en van de bond kunnen vinden waar ze werkelijk wat mee kunnen. Het tijdschrift wordt zo goed mogelijk afgestemd op de andere communicatiemiddelen, zoals de site en de nieuwe digitale nieuwsbrief.

In de digitale nieuwsbrief van mei vind je alvast een klein voorproefje van wat je op 10 mei kunt verwachten.