"Revival of the 80's" ook met Forrest


Forrest "rockt" de Ahoy

HOOGEVEEN, 20080507 -- Weer een artiest die zijn medewerking heeft toegezegd aan het concert "Revival of the 80's". Forrest zal op 4 maart 2009(ovb) een optreden verzorgen tijdens dit evenement dat gehouden wordt in de Ahoy te Rotterdam. De artiest werd gistermiddag op de website www.revivalofthe80s.com toegevoegd aan de line up.

"We kunnen er van uitgaan dat Forrest tijdens zijn optreden de Ahoy laat "rocken" met zijn megahit Rock the Boat", aldus de organisatie. We zijn blij dat de line up steeds vastere vormen aanneemt. Samen met de "Time Bandits" en "Mai Tai" staan er nu al drie sterke acts uit de jaren '80.

Forrest is geboren in Galveston, Texas, USA en opgegroeid met muziek en, hoe kan het ook anders, heeft hij al op zeer jonge leeftijd gezongen in het kerkkoor. Zijn liefde en passie voor muziek en zijn muzikale talent groeide en ontwikkelde zich terwijl hij opgroeide.

Als teenager verhuisde hij naar Los Angeles, Californië met de bedoeling zijn carrière echt op poten te zetten en met succes!! Na het winnen daar van verschillende awards besloot hij naar Europa te gaan om ook daar naam te maken en toen kwam zijn eerste wereldwijde hit 'Rock the Boat', toen 'Feel The Need', 'One Lover', 'Dancing With My Shadow' en vele andere zoals 'Love Songs Are Back Again', een gigantische hit met The Band of Gold.
Het is dus overduidelijk dat hij overal op de wereld heeft opgetreden voor allerlei soorten van publiek. Als Amerikaans entertainer die van zijn werk houdt geeft hij altijd 100% en dat kun je zien!





ToBeReady theaterbemiddelingsbureau