Nieuwe CD Guitarmoves van Marc Lezwijn


CD waarbij geluisterd is naar de fans

ZOETERMEER, 20080507 -- Marc Lezwijn, als gitarist bekend om zijn veelzijdigheid, heeft op zijn nieuwe net uitgebrachte CD 'Guitarmoves' gekozen voor een gestroomlijnde akoestische aanpak. Dit naar aanleiding van de vele verzoeken die de gitarist ontving. Waar in het verleden naast instrumentale stukken ook elektrische pop(CD Timeline) of een complete bigband (CD Airy Ghost) voorbij denderden, is nu gekozen voor solo-repertoire.

De gitaarmuziek op 'Guitarmoves' beweegt zich tussen elf stukken van eigen hand en een zestal klassieke toppers van welleer. Het karakter blijft veelzijdig, want binnen zijn composities weet Marc van Samba tot Country Rock de fingerstyle gitaar tot het uiterste te bespelen. Dan weer een soepele ballade(Feathers) of een melancholische Gipsy Dance, het staat allemaal op de 73 minuten durende CD. De klassiekers, waaronder het beroemde en virtuoze Asturias van Albeniz, zijn een knap staaltje vakmanschap. Guitarmoves is een plaatje dat de luisteraar niet onbewogen zal laten.

Informatie, downloads of bestellingen op www.guitarmoves.com en www.ikspeelgitaar.nl Uitgebracht door Ontopstudio te Zoetermeer.