Ingezonden persbericht


Het warme voorjaar zorgt voor veel extra drukte bij noSun

'Noorwegen, Ierland en Zweden zijn momenteel erg in trek'

De eerste zomerse dag van 2008, die het KNMI voor vandaag voorspeld en de zon van de afgelopen dagen zorgen voor veel extra drukte bij reisorganisatie noSun reizen in Enschede. De afgelopen weken zijn de verkopen 200-250% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar.

Veel vakantiegangers zijn na de winter helemaal in de zomer stemming. Vooral Noorwegen, Ierland en Zweden zijn erg in trek. Nederlanders gaan meestal op reis naar zonovergoten oorden met witte zandstranden en tropische temperaturen. Bij noSun staat echter niet de zon centraal, maar het ervaren van een avontuurlijke reis in landen waar de zon minder vaak schijnt.

Extra boekingen
Directeur Martijn Boshuis: "Van ons mag het nog wel een aantal dagen warm blijven, we zien door het zomerse weer veel extra boekingen binnen komen. Onze Single reizen naar Noorwegen, Ierland en Zweden zijn momenteel erg populair."

Over noSun
Reisorganisatie noSun biedt reizen aan naar Europese landen die niet bekend staan om hun hoge zon-zekerheid. De reizigers gaan individueel of in groepen op vakantie naar landen als Ierland, Tsjechië en de landen van Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. In een rustig tempo maakt de reiziger kennis met de natuur, cultuur en het avontuur dat het land te bieden heeft. Meer informatie over noSun is te vinden op www.noSun.nl.

Explosieve groei
Het bedrijf noSun reizen BV is gevestigd in Enschede. De afgelopen jaren heeft noSun een explosieve groei doorgemaakt, welke maar niet lijkt op te houden. noSun reizen BV is aangesloten bij het calamiteitenfonds en het SGR, om de reiziger optimaal te beschermen.

Noot voor de redactie: (

Ingezonden persbericht