Gemeente Beverwijk


29-04-2008

Het zonnetje schijnt voor kinderen op De Baak in Beverwijk

De BaakBelevenissen in de meivakantie staan geheel in het teken van de zon. We proberen van alles uit met licht, temperatuur, tijd en warmte. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kunnen de kinderen zelf beleven op woensdag 7 mei tussen 13.00-16.00 uur. De BaakBelevenissen in de meivakantie sluiten aan bij de klimaattentoonstelling die nog tot 26 mei te zien is in het natuur- en milieueducatiecentrum

Zo vertellen wij je graag over Rare Olifanten Gaan Graag Bleke Indianen Verven, kun je je eigen zon inkleuren, bellen blazen, lekkere snoepjes laten verwarmen, zien wat voor invloed het zonlicht op planten heeft en veel meer. Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken; de toegang is gratis.

De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen in Beverwijk en omgeving. Daarnaast zijn er iedere eerste woensdag van de maand BaakBelevenissen voor jong en oud. Kinderboerderij en NME-centrum De Baak is gevestigd aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk. Informatie is terug te vinden op www.beverwijk.nl (klik op Stad > De Baak).