Persbericht

RES Software introduceert workspace management-oplossing op maat voor het MKB ~ Nederlandse softwareleverancier introduceert RES PowerFuse 2008 Standard Edition ~

's-Hertogenbosch, 7 mei 2008 - RES Software kondigt de beschikbaarheid van RES PowerFuse 2008 Standard Edition aan. De Standard Edition is gericht op bedrijven binnen het MKB en biedt IT-beheerders de mogelijkheid werkomgevingen tot maximaal 500 gelijktijdige gebruikers te beheren. IT-beheerders kunnen iedere gebruiker een eigen desktop-omgeving bieden met daarbij behorende persoonlijke instellingen, overal en altijd. RES PowerFuse 2008 Standard Edition kan geïntegreerd worden met alle belangrijke technologieën voor application delivery. Bovendien voorkomt de gepatenteerde CPUShield(TM)-technologie in de Standard Edition dat één applicatie alle CPU-tijd kan gebruiken.

Met de lancering van de Standard Edition breidt RES Software zijn RES PowerFuse productaanbod uit naar drie edities: RES PowerFuse 2008 Express Edition (gratis te downloaden), RES PowerFuse 2008 Standard Edition en RES PowerFuse 2008 Enterprise Edition. De Standard Edition is eenvoudig te upgraden naar de Enterprise Edition. Deze upgrade kent geen belemmering in aantal gebruikers en biedt extra functionaliteit.

"Wij luisteren goed naar de behoeftes van onze partners en klanten", aldus Ron Grevink, Product Marketing Manager bij RES Software. "Er bleek behoefte te zijn aan een editie die een oplossing op maat levert voor bedrijven binnen het MKB, zowel in prijs als functionaliteit. Met RES PowerFuse 2008 Standard Edition komen wij tegemoet aan deze behoefte."

"CDG is blij met het verschijnen van de Standard Edition", aldus Koen Dijkhuis van CDG, distributeur van RES Software. "Dit is een uitstekende mogelijkheid om de functionaliteiten van RES PowerFuse toegankelijk te maken voor het MKB. We kunnen veel van onze partners nu extra mogelijkheden bieden, waarmee zij op hun beurt hún klanten van dienst kunnen zijn."

RES PowerFuse 2008 Standard Edition is vanaf heden beschikbaar via het partnerkanaal van RES Software.

(297 woorden)