Ingezonden persbericht


MEDIACATALYST WINT DE 'PEOPLE'S VOICE AWARD' MET CANON EOS 400D SITE IN DE CATEGORIE 'RICH MEDIA SINGLE: PROMOTIONAL' BIJ DE 12DE JAARLIJKSE WEBBY AWARDS

MediaCatalyst wint de 'People's Voice Award' van de "Oscars van het Internet"

AMSTERDAM - 06-05-2008 - MediaCatalyst is vereerd aan te kunnen kondigen dat het de 'People's Voice Award' heeft gewonnen met de voor een Webby Award genomineerde Canon EOS 400D site. De toekenning van de 'People's Voice Award' onder de genomineerden van de 'Webby Awards' wordt bepaald door het publiek. Online stemmen op de genomineerden kon tot 1 mei. Dit jaar zijn bijna 500.000 stemmen uitgebracht, een record in de geschiedenis van de 'People's Voice Award'.

MediaCatalyst is al drie jaar op rij uitgeroepen tot 'Official Honoree'. Maar dit jaar bracht hen de eerste officiële nominatie. Het genomineerde werk behoort tot de beste vijf procent uit bijna 10.000 inzendingen uit meer dan zestig landen wereldwijd.

De geëerde site brengt Canon's thema 'Welcome to the Playground!' tot leven en verwelkomt de bezoeker met drie interactieve en creatieve werelden. Door spelenderwijs met de muis te bewegen en rond te klikken, worden de functies van de Digitale SLR camera geïllustreerd. De site is een technisch hoogstandje. Honderden foto's zijn samengevoegd, met als resultaat een uniek 3D effect. Door de innovatieve toepassing van Papervision en de speciaal voor de gelegenheid gebouwde 3d-editor heeft de site veel aandacht gekregen in de pers en de blogosfeer. Dit publiek heeft MediaCatalyst de 'People's Voice Award' opgeleverd. Bekijk de campagne hier: http://mcpublic.nl/webby/eos400d/html/

MediaCatalyst is een full-service interactief bureau met het hoofdkantoor in het hart van Amsterdam en vestigingen in New York, Los Angeles en Malta. Bezoek ons op www.mediacatalyst.com en blog.mediacatalyst.com.

Contact: Anaïs Conijn
Telefoon: +31 20 626 2976 / +31 6 1441 1343
Email: anais.conijn@mediacatalyst.com


---- --