Theater de Uitstek


Persbericht

Theater de Uitstek
9 april 2008

Rosenberg Trio & Family

Reunion Tour

Donderdag 8 mei 2008, 20.15 uur
E 27,50 / E 26,-
Muziektheater / Stamgastvoorstelling

Rosenberg Trio & Family

Reunion Tour

Welke Rosenberg liefhebber herinnert het zich niet: de eerste theatertournee in seizoen '92-'93, waarmee The Rosenberg Trio samen met fluitiste Ellen Helmus en percussionist Eddie Conard veel opzien baarde bij een enthousiast publiek. Sindsdien is The Rosenberg Trio een zeer graag geziene gast in de Nederlandse en buitenlandse theaters.

Tijdens de Reunion Tour zullen zowel het Rosenberg Trio als The Gipsy Boys, bijgestaan door het broertje van Stochelo "Mozes Rosenberg", met hun typerende virtuoze vingervlugge spel, laten zien dat de naam Rosenberg synoniem staat voor "muzikaal zigeunerspektakel".

Bassist Sani van Mullem, zoon van Ola Rosenberg, geldt inmiddels als dé bassist onder de zigeuners. Daarnaast beschikt hij over gouden stembanden, waarmee hij het publiek beslist zal weten te ontroeren met enkele prachtige ballads. Fluitiste Ellen Helmus is, net zoals tijdens het Rosenberg Triodebuut in 1992, weer van de partij met haar geweldige improvisatietalent.

Multi-instrumentalist Christiaan van Hemert, die als vaste begeleider langs de theaters toerde met o.a. Vera Mann en Jenny Arean en leider is van Tango Dorado, zal hen op viool, piano en bandoneon uitlokken tot de meest spectaculaire muzikale interacties.

Fotografie: Bokkie Fink

Meer informatie bij Theater de Uitstek, Arpa Telimi, tel: 078-6194508 of publiciteit@uitstek.nl

Theater de Uitstek
Norderstedtplein 10
3332 GK Zwijndrecht
078 - 619 43 33
www.uitstek.nl


---- --