Ingezonden persbericht


Persbericht

Delft, 3 mei 2008

Koeien grazen in de toekomst op ons dak

Lezing in Techniek Ontmoetings Punt

Hebben we in de toekomst tuinen of weilanden op ons dak? Christophe de Jong van Vlasblom projectontwikkeling kan het u vertellen tijdens zijn lezing op donderdag 8 mei in het kader van de tentoonstelling "Bovenstad".

Christophe heeft deelgenomen aan het project City on the Roof, waarin het dak van een gebouw wordt gebruikt als semiopenbare ruimte met vrije kavels. In het project is geëxperimenteerd met de combinatie nieuw vastgoed in de vorm van vrijhavens op daken en nieuwe gebruiksvormen van daken in Groningen. Ziet u het al voor u tuinen in de lucht? Of weilanden met koeien? Zijn lezing gaat over dat project en nieuwe initiatieven die op stapel staan.

De expositie "Bovenstad"geeft aan de hand van beeld en tekst een indruk van diverse projecten die er in Nederland zijn gebouwd op de manier van Bovenstad, namelijk nieuwbouw op bestaande bouw.

Iedereen is vanaf 20.30 uur van harte welkom in het Techniek Ontmoetings Punt, Hippolytusbuurt 14.

Het Techniek Onmoetings Punt met de expositie Bovenstad en de gemeentelijke expositie 'Bouwplaats Delft' zijn ook te bezoeken op woensdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.topdelft.nl.




Ingezonden persbericht