Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

ICTDelta - ICT innovatiecongres

8 mei 2008
Op donderdag 8 mei 2008 organiseert ICTRegie een nieuwe editie van 'ICTDelta, het ICT-Innovatiecongres' in het Beatrix Theater, Jaarbeurs Utrecht. Thema dit jaar is 'Verleg je horizon'. ICTDelta brengt verschillende partijen op het gebied van ICT-innovatie dichter tot elkaar voor het delen van nieuwe ICT-ontwikkelingen te delen, uitwisseling van kennis en ervaringen en stimulatie van innovaties op het gebied van ICT.
ICTDelta biedt een rijk aanbod van informatie in een serie interactieve kennissessies. Nederland kent dertien ICT-Innovatieplatforms waarin onderzoekers, ondernemers en gebruikers gezamenlijk strategische innovatie- en onderzoeksagenda's ontwikkelen. Elk Platform presenteert op 8 mei hun visie op ontwikkelingen in de sector.
's Middags staat de invloed van ICT op ons leven en de ontwikkelingen van de ICT- markten op de langere termijn centraal. Daarbij draait het om de agenda die de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven en de onderzoeksinstellingen nodig hebben om hier optimaal op in te spelen. Voor meer informatie en het programma zie:
www.ictdelta.nu
Inschrijven kan via: www.ictdelta.nu/inschrijven/