Gemeente Emmen

2 tegen 2 voetbaltoernooi in Emmermeer

29 april 2008

Op donderdag 8 mei 2008 verricht wethouder Jenne Holman om 10.30 uur de aftrap van het twee-tegen-twee voetbaltoernooi. Het Sportteam van Emmermeer organiseert, op het terrein van voetbalvereniging W.K.E., het twee-tegen-twee voetbaltoernooi met veel leuke randactiviteiten.

Voor wie?
Het toernooi wordt georganiseerd voor de kinderen van groep drie tot en met acht van alle basisscholen in Emmermeer. Net als vorig jaar worden de wedstrijden gespeeld binnen opblaasbare boardings.

Meer sport
Naast het twee-tegen-tweevoetbal zijn er diverse sportieve randactiviteiten zoals levend tafelvoetbal, latje schieten, pannavoetbal en gatschieten. Je kunt ook proberen te scoren met het penaltyschieten op de keeper van WKE!!

Sportteam
Het toernooi in Emmermeer is een BOS project. In Emmen worden de BOS-projecten uitgevoerd door leerlingen van de opleiding Sport & Bewegen van het Drenthe College. Wekelijks worden, door zeven sportteams, sportactiviteiten georganiseerd in verschillende dorpen en wijken van de gemeente Emmen.
De sportmakelaars van de afdeling Sport van de gemeente Emmen coördineren het geheel. In Emmermeer wordt het BOS-Sportteam aangestuurd door het Sociaal Cultureel Werk. Ook zijn studenten van het Hanze Instituut voor sportstudies (ALO) bij het team betrokken.

Welkom
Het belooft een levendig en sportief evenement te worden. Iedereen is donderdag 8 mei vanaf 10.30 uur van harte welkom als toeschouwer/aanmoediger op het terrein voetbalvereniging W.K.E., Sluisvierweg 6 in Emmen.