Evangelische Omroep

Nr. 128

Hilversum, 29 april 2008

Kom naar de Xnoizz Band Battle!
De 10 deelnemende bands zijn bekend

De zoektocht naar de meest talentvolle christelijke band van Nederland is begonnen: de Xnoizz Band Battle '08. In de voorrondes op 8 en 15 mei strijden tien bands om een singleproductie met een team van top producers en een optreden tijdens het Xnoizz Flevo Festival.

Uit alle ingezonden demo's heeft de jury 10 bands geselecteerd die het tegen elkaar opnemen in twee voorrondes die plaatsvinden in Tivoli De Helling in Utrecht. Iedere voorronde zullen vijf bands het podium betreden. Iedere band speelt tijdens de voorronde drie nummers. De vakjury en het aanwezige publiek kiezen beiden een winnaar. Uiteindelijk blijven er vier halve finalisten over die met de Hyves Wildcard en een optreden op 3FM strijden voor een plek in de finale tijdens de EO Jongerendag.

Moedig jouw favoriete band aan
De voorrondes zijn nog niet begonnen, maar je kunt de bands al wel beluisteren via de speciale Xnoizz Band Battle website. Surf dus voor de bands en alle andere informatie naar live.3fm.nl/xnoizz of naar eo.nl/xnoizz. Natuurlijk kun je ook aanwezig zijn bij de voorrondes om de artiesten aan te moedigen en het nieuwe Nederlandse talent zelf te beluisteren. Kaarten kosten E5,- en zijn nu te reserveren via www.interticket.nl.

De deelnemende bands zijn:
8 mei
Spiritual Force
God's Butterfly
Green November
RIVE
Paintbox
15 mei
Canadian Sunset
Trinity
We are Sela
4 Real
In Spite of all


---



Evangelische Omroep