Gemeente Aalten


Informatiemiddag over Sensire

In de Mantelzorgsalon Lievelde, gevestigd in Kaasboerderij Weenink, wordt op donderdag 8 mei a.s. een informatiemiddag gehouden over de dienstverlening van Sensire.

De zorgvisie van Sensire is er op gericht om mensen zodanig te ondersteunen, dat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen leven. Men kan hier terecht voor huishoudelijke hulp, alfahulp, verzorging, verpleging, nachtzorg, thuisbegeleiding (gespecialiseerde verzorging), Telesens, personenalarmering, maatschappelijk werk, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en verzorgd wonen. Tevens bieden zij uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen en verpleegartikelen.

Deze middag zullen wijkverpleegkundigen, een diëtiste en een medewerker van de maaltijdservice Foodconnect uitvoerig komen vertellen over hun dagelijkse werk. Ook wordt uitleg gegeven over hulpmiddelen en personenalarmering. Mantelzorgers kunnen deze middag een gratis cholesterolmeting laten verrichten. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

Iedereen die belangstelling heeft voor dit onderwerp is welkom. De bijeenkomst begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De toegang is gratis en voor de bezoekers staat de koffie en thee klaar! De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers van alle leeftijden. De mantelzorgsalon is gevestigd in Kaasboerderij Weenink, Eimersweg 3 in Lievelde. Voor meer informatie bel met de VIT Oost-Gelderland (0573) 43 84 00 of kijk op www.vitoostgelderland.nl.