Gemeente Rhenen


Uitnodiging informatiebijeenkomst Historische Optocht Rhenen

Graag nodigen wij uw organisatie en andere belangstellenden uit voor een korte informatiebijeenkomst op donderdag 8 mei a.s. over de Historische Optocht Rhenen op Open Monumentendag 2008, zaterdag 13 september.

Gemeentehuis Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen donderdag 8 mei 2008 vanaf 19.00 uur

Deze bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75, Rhenen en zal ongeveer een uur duren.

Het Comite Open Monumentendag Rhenen heeft, in het kader van Rhenen 750 jaar, dit plan bedacht en de diverse organisaties en clubs in Rhenen opgeroepen om mee te doen.
Inmiddels hebben zon 20 organisaties zich voorlopig aangemeld, maar er zijn nog een aantal vragen over de organisatie van dit prachtige evenement.
Er zal dus een toelichting worden gegeven over de route, de soort wagens, de trekkers, de materiaalkeuze, de onderwerpen die gekozen kunnen worden, de vergoeding van mogelijke onkosten en nog veel meer. Daarna is er gelegenheid uw vragen te stellen.

Mocht u op deze avond verhinderd zijn, maar bent u toch geinteresseerd, neem dan kontakt op met het VVV kantoor Rhenen, tel:0317-612333