Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam


Inloopavond Middenweg

6 mei 2008
Sinds vorig jaar werkt het stadsdeel aan groot onderhoud van de Middenweg. Vanaf september 2008 is het gedeelte tussen de Kamerlingh Onneslaan en de Hugo de Vrieslaan aan de beurt.

Het gaat voornamelijk om maatregelen die de Middenweg verkeersveiliger en prettiger maken, zoals het verbeteren van de oversteek voor voetgangers en fietsers en het weghalen van de slinger uit het fietspad bij Park Frankendael. Op deze plannen kunt u inspreken.

Het stadsdeel organiseert een inloopavond over deze aanpassingen. Tijdens deze avond kunt u informatie krijgen en vragen stellen over het groot onderhoud en de aanpassingen. U bent hierbij van harte uitgenodigd voor deze inloopavond.

Waar en wanneer

Datum: donderdag 8 mei
Tijd: van 19.00 uur tot 22.00 uur
Plaats: Cafe Frankendael, Middenweg 116

Zienswijzen

De tekeningen van het groot onderhoud Middenweg, inclusief de aanpassingen, liggen nog tot en met 14 mei 2008 ter inzage op het Informatiecentrum aan de Helmholtzstraat 61 (geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Tijdens deze periode kunt u zienswijzen over deze aanpassingen schriftelijk kenbaar maken aan het dagelijks bestuur. Het adres is: stadsdeel Oost-Watergraafsmeer, t.a.v. de heer T. Vreeswijk, Postbus 94801, 1093 EK Amsterdam.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Klantenservice van de sector Stadsdeelwerken, telefoon 774 4480, e-mail klantenservice_SDW@oost-wgm.amsterdam.nl